sockersugen

Igår vankades det födelsedagsfest. Hade en superduperbra kväll med angie! Kom hem i lagom tid och kollade färdigt på paranormal activity 2. Var lagom rädd och tvingade min älskling att sova med tvn på. I denna sekund väntar jag på att min bror ska komma hit och sen blir det jobb i några timmar.

Geeee mig!

sömntuta

Då har man varit ute på en andra promenad med hundarna och dessutom gett dom lite föda. Tror ni att min älskling har vaknat än? Nejdu.. Han sover som en stock här i soffan. Nu då? Mer kladdkaka för att fördriva tiden kanske?

I spit on your grave

Efter en natt med mardrömmar vaknade jag runt nio. Har tagit en promenad med hundarna och kollat färdigt på filmen I spit on your grave. Sevärd! Nu ska jag äta kladdkaka till frukost och sen försöka sova en stund till. Ska ju orka vara människa ikväll också.

uttråkad

Jag väntar på att få bada med min sega älskling men han har pratat i telefonen med sina brorsor i snart en timme. Ofta båda lyckas ringa precis när vi ska bada. Fail.

Bjuder på en bild från när jag satte mig raaaakt i tuggummikladd. Mums.

gillar mitt liv lite

Igår var jag och fick en gryyyym ansiktsbehandling. Portömning, någon grej-med-syra, brynplock och ansiktsmask. Jag typ älskar att min bästaste väns storesyster är grym.

Idag är en bra dag, förutom att jag fick böter. Sitter hos älsklingens föräldrar, myser framför tvn och ska sova här eftersom att vi passar hundarna.

Imorgon ska jag hör och häpna dricka vin med min fina angelina. Vi ska på fest liksom. Det var ett tag sedan så nu är det dags.


sovmorgon

Igår lekte jag med märta (och jennifer) ett tag och sedan kom älsklingen hem för att få lite middag. Senare på kvällen gick jag till bästa vän och när jag kom hem kollade jag på tv tills jag somnade. Idag har jag haft sovmorgon, börjar skolan vid ett och ikväll ska jag inte göra någonting alls. Okej. Plugga. Men ingenting annat.

Jennifer och Märta!

kalla mig spottemma


uttråkad


positiva tankar

Blev väckt av jobbet imorse så det var bara att pallra sig iväg för att vara lärare. Slutade redan vid ett så då mötte jag upp Sabina för lite föda. Donken. Efter det lekte vi indrivare och åkte till huddinge för att kräva folk på pengar, sen gjorde vi massa ärenden och till sist hamnade jag i min säng och vill bara sova. Håller för tillfället på att räkna och klura inför framtiden och samtidigt spana på roliga saker. Jag ser fram emot det här året!



massage

Efter att ha slappat hela dagen ska jag nu bege mig mot min bästa vän, där väntar skitsnack och även massage av hennes underbara syster!


dunderbra dag

Har haft en dundermysig dag. Har hunnit träffa både pappa, älsklingen, amina och sist massa folk hos angi. Jättemysig dag! Drog mig hem från angi när resten av folket skulle på fest och nu ligger jag ensam i min säng och ska kolla på film. Godnatt!

Glömde nästan bort att jag har varit hemma hos nisse och gosats också!

lyckligast i hela världen!

Världens bästa dag, världens bästa pojkvän, världens bästa pojkvän! Nu längtar jag ännu mer. Det gäller att spara, shoppa och fixa massor nu. Äntligen är det min tur!

hela veckan

Har haft fullt upp sen jag blev frisk.

I tisdags var det jobb i huddinge och sen en promenad hem till Sandra och Tommy där vi blev bjudna på middag och massa spel. Igår hade jag skola hela dagen och på kvällen blev det en sväng till coop innan jag totaldeckade framför en film. Idag har jag haft skola och imorgon är det jobb igen. Faktum är att jag inte är helt frisk än så snart måste jag nästan bli frisk till 100% så att jag kan börja träna igen.

Annars har jag varit superduktig och läst rätt mycket av kurslitteraturen för den här kursen. Har betalat av huuur mycket saker som helst och ska leva fattigt den här månaden. Nu; läsa färdigt, springa till tvättstugan, hämta älsklingen och sen åka och handla lite. Idag är en bra dag och jag älskar typ allt och alla!


måndag

Mina fina vän Sabina körde mig till ica maxi tidigare idag för att införskaffa piggelin, halstabletter, juice och en grymt äcklig lasagne. Har i alla fall lyckats äta lite nu och piggelinen gör susen i någon minut kan jag lova. Hur som helst, jag mår bättre ikväll och har pussat sönder min prins. Har inte pussat honom sen i fredags för att undvika att smitta honom så jag höll på att bli lite tokig här på slutet..

Imorgon ska jag jobba min första dag på nya jobbet. Kommer kännas som ett nytt jobb varje dag när man slussas runt men i början kommer andra saker vara krångliga som timrapporter och så vidare. På kvällen blir det middag hos prinsens syster som åker till Egypten snart. Jag är inte alls avundsjuk!

Du är den bästaste som finns, tack för allt du gör för mig!


ge mig nåt som tar mig någonstans

Jag har så ont i halsen att jag seriöst överväger en halshuggning. Någon som har tips på smärtstillande för halsen? Att jag inte har fått i mig mat på sisådär 30 timmar gör inte det hela roligare. Jag brukar ta mina sjukdagar med en klackspark, strunta i hur jag mår, ta mig till skolan eller jobbet och bara köra. Det går inte nu. Det gör fruktansvärt ont och magen bara kurrar. Ett riktigt helvete.

breakeven

Mitt och pappas äventyr var ingenting att hänga i granen direkt så spaningen fortsätter.. Alla mina krafter gick åt under den timmen jag var ute och sen dess har jag legat i sängen och gjort absolut ingenting! Nu är min älskling påväg hem så ska väl försöka få i mig lite mat och ikväll är det solsidan!

Bjuder på en favorit sålänge;


spännande

Om en timme ska jag möta upp pappa, är lagom nervös och supertaggad trots att jag är sjuk. Älsklingen lämnar jag nog hemma så att han får vila upp sig lite.. Nu; dusch!

sjukstuga

Mammas pojkvän och hans syster är på besök. Alltså är jag inte välkommen i köket för att smitta någon. Istället får jag ligga bredvid min fina älskling som jag redan har lyckats smitta. Känner mig elak men jag är ändå glad. För jag har inte pussat honom på två dygn men om han blir sjuk ska jag pussa sönder honom.

Kvällen igår var ett helvete. Trots att jag proppat i mig två alvedon steg min feber hela tiden och när den var uppe i nästan 40 grader började mamma bli orolig så hon kastade in någon tablett som lyckades sänka febern två grader i alla fall. Kan ju lova att sömnen inte har varit den bästa inatt.




det sägs att tiden läker alla sår

För tillfället känner jag sorg. En sorg som jag delar med två underbara människor. Mina vänner som har valt att gå skilda vägar efter ett fint förhållande. De här två personerna håller jag varmt om hjärtat. J, för alla gånger du frågat hur jag verkligen mår. Och för den gången då jag grät emot din axel bara en sekund innan jag ställde mig i kassan med ett trasigt leende. N, för alla småpauser på jobbet där vi har pratat om dig och J, alla gånger du har bett mig om råd och alla tusentals gånger vi har skrattat tillsammans. Alla gånger du har kommit till jobbet och sagt "hej älskling" och fått mig glad. Jag känner mig så ledsen för er bådas skull, för ni vet att för mig var ni kärlek. Ni var det underbara paret som spred glädje. Jag kan inte göra annat än att försöka stötta er båda, göra er glada men ändå vara ärlig. Jag saknar er mina älsklingar! Ni kommer alltid vara mina älsklingar och jag hoppas att det blir bra med tiden, för er båda.


fångarna på fortet

Det är fruktansvärt synd om mig! Om det fortsätter såhär kommer jag lyckas få liggsår. Min älskade pojkvän åkte i alla fall och köpte massa gottis till mig men nu har han lämnat mig för kvällen för att själv undvika att bli smittad. Så i min ensamhet ska jag försöka hålla mig vaken genom fångarna på fortet och om jag somnar, ja då hoppas jag att jag drömmer om bättre tider..


mysiga emma

Igår var det tjejmiddag hos Sabina som stod på listan! Det var jättemysigt men jag mådde lite halvbra så åkte hem tidigt. Natten har gått ut på att svettas, svettas, hostat, haft ont i ryggen och så vidare. Har tappat rösten och livet leker! Jag har inte råd att vara sjuk. Missar jobb ikväll och det har jag verkligen inte råd med nu! Hoppas att jag är frisk imorgon då jag, pappa och min älskling ska på äventyr. Jag längtar sååå mycket!


duktiga dagen

Idag har jag handlat, tvättat, tränat, ätit nyttig frukost, massa frukt och sallad till middag.. Känner mig riktigt duktig!
Sen att jag bakade muffins och har pressat tre räknas inte!

ett helt år

Var duktig och pallrade mig till skolan tidigt imorse, väl där fick jag veta att jag har klarat tentan!! På fredag är det slutseminarium och då har jag klarat ett helt år på universitet! Känns lagom skönt. Efter skolan blev jag bjuden på hamburgare hemma hos Denice, vi hade jättemysigt i hennes kök. Vi spanade nämligen på en gubbe som glasade in hennes balkong. Ja, ni förstår säkert att vi kunde haft det bättre men med trevligt sällskap brukar det mesta fungera.
Nu; middag!

credd till mig

Jag har varit superduktig idag och tränat ett corepass så imorgon kommer träningsvärken vara ett faktum. Efter träningen åkte jag hem till min älskade pappa och pratade business och räknade lite och så vidare. Det var svårare än jag trodde men det gäller att se det positivt ändå!


happiness

Har jag sagt att jag älskar min pappa så oerhört mycket och är överlycklig att han hjälper mig så mycket? Nu hoppas jag ännu mer och drömmen är ett steg närmre!

vill ha, vill ha, vill ha..

Ligger i sängen och drömmer mig bort.. Hoppas kan man alltid! Nu ska jag göra allt jag kan för att få drömmen att bli sann. Envis som jag är så hoppas jag att jag lyckas!

nobody without you

Jag älskar dig och ditt sätt att förvandla dåliga dagar till något underbart!

konferensresan

Alla dagar kan inte vara lika bra..

 


konferensresan

Alla dagar kan inte vara lika bra..

 


a bullet straight through my brain


sunday

Igår spenderade jag dagen hos min vän Angelina, det var riktigt mysigt! Åkte hem, somnade en stund och sedan åkte jag till löken och annelie, tanken var att jag skulle köra fyllemamma till stallet men det behövdes inte så när vi hade kollat på John Tucker must die och pratat lite skit skjutsade jag löken till tungelsta och sen mötte jag upp älsklingen och vi somnade så fort vi kom hem.

I brist på bilder bjuder jag på en från julafton!

funhouse

Här hade jag tänkt skriva ett jätteroligt inlägg om snusk-skämten i let's dance men så glömmer jag bort vad hon som pratar med alla dansare sa.. Ingen humorbloggare här inte..


jag är typ bäst

Då jag och min älskling är väldigt kända för att äta mycket bakelser kan ni tänka er att mina muffins försvann snabbare än vinden. Därför har jag bakat ännu en omgång, den här gången serverade jag min älskling en tallrik med tre muffins, hallon, grädde och gammaldags vaniljglass.. Jag borde få pris för att vara världens bästa flickvän!

ännu en dag av mitt liv

Har fått hem ett dunderbra paket från HM med bland annat en jacka och en kofta (vem är chockad?) och lite annat smått och gott.. Nu ska jag byta om snabbt och springa hem till min extrafamilj för att fira serbjul!


tur att det finns grannar

Min söta granne gav mig två ägg så kvällen är räddad! Att jag dessutom, trots mitt laga-mat-handikapp, har lyckats göra jättegod tacokyckling gör mitt humör ännu bättre. Over and out.

pissväder

Trots det äckliga vädret har jag varit och tränat (själv!!), postat brev, köpt busskort, handlat mat och både skjutsat och hämtat älsklingen. Nu när jag tänker belöna mig själv med att baka chokladmuffins inser jag att det inte finns ägg hemma. Mitt humör är inte det bästa just nu.



You're fucking perfect to me


kvällsinlägg

Haft en supermysig kväll hos älsklingens mormor, nu blir det ett snabbt möte med Denice och sen är det dags att gosa med min värmefilt!

Och såhär söt var jag när jag gick i sjuan!


yesterday

Igår åkte jag till Sabina så fort jag vaknade, åt frukost med henne och pratade lite. Åkte vidare till pappsen där han bjöd på lunch och framåt kvällen åkte jag hem till älsklingens föräldrar för att vara hundvakt. Idag står hemligt äventyr på schemat och efter det ska jag hem till älsklingens mormor på fika.


nisse

Idag har jag varit med den här pinglan..



syskonkärlek

Har precis ätit middag med min fina bror..

-05


Once fallen doesn't mean forever

Ännu ett år har passerat. Ett år fyllt med lycka, sorg, panik, kärlek, vänskap, hat och mycket mer. Ett år jag har fått dela med mina fina vänner, min familj och min älskade pojkvän. Vissa "vänner" har gått, vissa har jag tvingat mig själv att lämna och andra står kvar. Några har jag försökt underhålla vänskapen med, ibland med ett starkt misslyckande och andra har jag fortfarande vid min sida. Jag och min älskade pojkvän har gått igenom många bra men också många dåliga saker och att vi idag står vid varandras sida är ett under. Ett tecken på ren kärlek. Min pappa har tagit ett enormt steg i sin karriär och jag är oerhört stolt över honom. Pappa, glöm inte att jag är ditt favoritbarn! Jag har kämpat mig igenom första året på universitet, jobbat och slitit, och nu när 2011 börjar står jag kvar på stadiga ben i skolan, har tre extrajobb och bara längtar efter att få skaffa mig en egen lägenhet. Nu börjar mitt tjugonde år i livet, ett år som ska spenderas i skolan, på jobbet, med älsklingen, med vänner, förhoppningsvis i en egen lägenhet och med massa skön semester. Jag ska prioritera vissa personer före andra och aldrig släppa taget om mina närmsta. Vissa släpper jag taget helt om, från och med idag. 2011 ska bli ett bra år!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0