jag vill ha onsdag idag

Jag har aldrig längtat så mycket efter sommarlov som jag gör just nu. Är så slutkörd att jag somnar när jag kör bil. Köper en bil till mamma i sömnen och är allmänt osocial mot vänner och pojkvän. Tre dagar kvar, sen kan jag fokusera på nya jobbet och lite ledighet förhoppningsvis. 

Idag har jag skrivit ytterligare en sida på min hemtenta. Bara tre sidor kvar nu. Nu blir det dusch och fix och sen ska jag hem till min finaste vän Angie för att fira hennes födelsedag med släkten! Grillning står på schemat.


puss


På lördag kommer det bevisas att gud inte existerar!

det knakar i bulan mellan axlarna


Det finns två personer som jag verkligen inte förstår mig på för tillfället.

It's like an angel came by, and took me to heaven

Jag hade världens mysigaste dag med älsklingen igår. Vi firade två år i tisdags men vi har jobbat och pluggat om varandra hela veckan så igår blev det en heldag tillsammans. Efter en skön sovmorgon åkte vi och handlade lite gott till kvällen, sen blev det bowling. Ja, jag erkänner att jag blev krossad men sista serien (säger man så?) vann jag! Hörde ni? JAG vann! När bowlingen var klar blev det thaimat och sen kollade vi på film och åt chips och gosades.



härliga helg

Jomenvisst. Kul att vakna 05.30 en söndag. Hur som haver, igår var jag först i stallet för att för första gången på fem år rida. Ont i röven idag? Svar ja. Senare på kvällen mötte jag upp Patricia för lite middag hos Sab och när vi åkte därifrån drack vi lite varm choklad och pratade. Myspys!

Såååå.. idag har jag redan hunnit kolla på en film. I am number four blev det. Ska väl försöka städa lite och antagligen träffa Denize och Sab. Over and out.


RSS 2.0