full rulle

Helgen hos mormor var toppen. Tog en paus hos älskade moster på hemvägen så jag var en lagom lycklig tjej när vi kom hem i söndags. Blev träning på kvällen och sen totaldeckade jag i sängen.

Upp och jobba i måndags. Helvetesdag på jobbet. Mötte upp Angelina när hon slutade jobba för en promenix och jag totaldeckade även denna kväll i sängen.

Igår var jag ledig. Upp tidigt för att åka till laserkliniken, därifrån åkte jag och träffade en gammal arbetskompis på hans nya restaurang. Satt och pratade ett tag och sedan åkte jag till naprapaten och sen direkt till Maddes salong för att få håret fixat.

Idag har jag jobbat igen. Kom hem för snart en timme sen och har tagit itu med vissa skolgrejer som jag skjutit upp alldeles för länge. Imorgon är det back to hell som gäller och jag ser inte fram emot den här kursen. Inte alls. Nu; springa ner till gymmet för ett skönt steppass.

-

Jag är hemma från småland. Har bara andra saker för mig. Hörs när jag har tid igen!

mot småland

Igår jobbade jag 8.00-13.40, somnade så fort jag kom hem och vaknade lagom till bodypumpen. Efter träningen åkte jag till älsklingens föräldrar och åt middag. Idag är en stressdag. Tvättar, städar, packar och så vidare. Idag åker vi till älskade mormor och jag är verkligen ute i sista sekunden med allt.. Anyway, nu dammsuga och sen springa ner i tvättis!

otursdag?

Efter en helvetesnatt med fruktansvärd huvudvärk och en morgon som gav mig magsår x 1000 när jag hade glömt miniräknaren hemma till tentan så ligger jag nu i sängen. Tentan gick okej. Efter att jag skrivit den åkte jag och åt lunch med angie. Thaimat fick det bli. Vi gick omkring i centrum och sen åkte vi hem till henne. Där kom älsklingen och hämtade mig så åkte vi och hämtade ut paket och efter det åt vi middag. Thaimat fick det bli igen. Det förtjänade jag. Nu har vi precis varit duktiga och varit ute på promenad så nu ska jag duscha och krypa ner i sängen. Efterlyst och Big Brother väntar.

dan före dopparedan

I söndags blev det inget pluggande, gick hem till Mikaela och Jennifer istället. Det var mycket trevligare än att plugga kan jag lova! Igår var det heldag i skolan med opponering. Vi blev godkända på både opponeringen och forskningsrapporten med riktigt bra omdöme från läraren. Inget klagomål alls på den delen jag hade skrivit faktiskt! *Stolt*

Hur som helst, idag måste det pluggas för imorgon smäller det. Ska bli skönt när tentan är gjord för då är jag ledig från skolan i en hel dag. Även om jag jobbar då så är det en frihet att slippa tänka på chi2 och korrelationskoefficienter hit och validitet och reliabilitet dit. Nu; äta min hemmagjorda müsli och sen gräva ner mig i böckerna.

Dagens vill ha..

det blev ingen cider igår

Igår var jag superduktig och gjorde världens godaste müsli, helt själv! Älsklingen smakade idag och sa att det var grymt gott! Efter det tog jag och angi en promenad och sen handlade vi lite. På kvällen åkte jag till Andreas där människorna drack alkohol men jag som var "barnvakt" hade tagit bilen dit och när jag drog därifrån åkte jag hem till de små liven och kollade så att allt stod rätt till.

Idag väntar tentaplugg. Om jag orkar. Har inte varit så duktig hittills så lär väl skjuta upp det ännu en gång. Kanske blir en promenad istället?

Hittade en fin bild från när jag och älsklingen lekte med lego

tjulululu

Det blev en lång dag igår. Först skola och några liter kaffe, sedan promenad med angie, sen bakade hon och jag åt mat, efter det åkte jag och mamma och storhandlade och sen trodde jag att jag skulle få en lugn kväll tills jag lovade att skjutsa två riksmongon klockan 23.00. När jag kom hem strax efter midnatt var jag minst sagt trött och det blev inte bättre av att min älskade pojkvän har idiotvänner som ringer alldeles för tidigt på morgonen. Damputbrott är bara förnamnet. Nu vill jag ge mig ut på en långpromenad och sen behöver jag plugga. Ikväll förtjänar jag en cider!


favorit i repris

jomenvisst

Spenderade delar av natten på sachska barnsjukhus (eller vadfan det heter). Ögonen går i kors och nu ska jag åka till skolan. Sing hallelujaaaah!

najsbajs

Träffade Angi och Nato idag, vi mysades hemma hos mig och när Nato åkte hem tog jag och Angi en tripp till centrum för att hämta mitt första feta paket från H&M. Superfina saker förutom att bikinin var big-mama-storlek. Men den ska bytas!

Nu på kvällen har jag tränat spinning och dessutom körde jag några ryggövningar på gymmet efteråt. Jag är nöjd. Imorgon väntar skolan och sen är det helg. Kan behövas.

tentaplugg

Efter att ha gjort tre gamla tentor idag med ett lagom bra resultat gav jag upp plugget. Åkte iväg och käkade lunch i centrum och sen drog jag och körde lite step på gymmet. Imorgon är det jobb och sen ska jag köra både bodypump och spinning på kvällen. Känner mig lagom otaggad för det! Nu; kolla färdigt på bb och sen sova!

happyday

Är helt tokigt glad! Nu ska jag kladda på mig lite mascara och gå till bussen!

tisdag

Vaknade för ungefär en timme sen, ligger fortfarande i sängen och ska snart samla lite vuxenpoäng. Måste städa och fixa här hemma innan skolan eftersom att mina söta klassisar kommer hit imorgon för lite statistikplugg.


på den tiden samlades inga vuxenpoäng minsann..


update

Igår var jag, älsklingen och hans syster och hälsade på deras bror. Efter det åkte jag hem till Patricias föräldrar och hälsade på lilla Madeleine plus alla andra gullungar.

Idag har jag varit i skolan hela dagen, vi är äntligen färdiga med rapporten! Har även haft en helvetesdag i haninge centrum där bankomaten gav mig kortet men inte pengarna. Den blev bara svart. Ringde kundtjänst som sa att det kunde dröja fyra timmar innan teknikerna skulle kontakta mig och jag har fortfarande inte blivit uppringd men pengarna har kommit in på kontot igen i alla fall. Nu ska jag mysa massor med min älskling och imorgon har jag sovmorgon och efter skolan blir det lite kvällsjobb. Det var ett tag sen nu så jag ser fram emot det!


Jag och söta polarn igår!


remember who you are

"It is hard to wait around for something you know might never happen; but it is even harder to give up when it's everything you ever wanted."

tokochtrött

Har haft en heldag med min Angi, vi har åkt runt hela haninge med stopp på olika ställen. På H&M hittade jag den här fina jackan:

När Patricia slutade jobbet åkte vi och hämtade henne, sen fick vi göra lite tråkiga men viktiga saker och jag landade i min säng för några timmar sen. Har råkat beställa massvis med kläder från H&M så jag känner mig lycklig. Nu ska jag rensa garderoben och imorgon ska jag, henke och sandra hälsa på deras bror!

luuurdag

Efter att ha jobbat 8-17 igår skulle jag ha myskväll med älsklingen. Resultatet blev att jag somnade klockan 21.00 och blev skogstokig för att han inte väckte mig när bigbrother började. Fast han hade försökt väcka mig tre gånger utan resultat. Nu efter 12 timmars snarkande så är jag lite mer utvilad men långt ifrån pigg. Ska åka hem till pappsen som jag inte gillar för tillfället eftersom att han kom hem från thailand för mindre än en månad sen och åker iväg nu igen. Efter besöket hos pappsen ska jag hooka med angi, vad vi ska hitta på är oklart för tillfället men något roligt lär det bli.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om


29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv


27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt


and if...

Efter ett par jobbiga timmar i skolan med diagram och chi-2 hit och z-värde dit så ligger jag nu i sängen. Önskar att dygnet hade några extra timmar och att veckan hade 8 dagar istället för 7. Men nej, jag kommer inte långt med mina drömmar så ska fortsätta äta min sallad och sen ta en powernap. Tjing

bad day

Är påväg till skolan nu. Det kommer bli en lång dag idag och jag är verkligen inte taggad! Att jag dessutom kommer bli ruinerad i skolans café eftersom att jag kommer behöva köpa både frukost och lunch är inte heller roligt.

produktmomentkorrelationskoefficienten

Igår var jag i skolan i alldeles för många timmar och så fort jag kom hem åkte jag iväg med Patricia. Jag minns inte ens hur jag somnade, om jag sa godnatt till älsklingen eller när jag somnade igår. Jag var nog lagom trött. Upp till skolan tidigt imorse, kom därifrån vid 14.00 och så fort jag kom hem var det bara att börja skriva på forskningsrapporten. Vaknade för några minuter sen av att älsklingen ringde och väckte mig. Det är inte skönt at sova med böcker bredvid sig och datorn i knät. Jag lovar. Nu ska jag försöka släppa skolan i någon timme för älsklingen ska snart hämta mig, vi ska på middag hos hans föräldrar och sen blir det nog lite mer plugg. Skjut mig.

me love you long time

Efter att ha jobbat, besiktat bilen och varit på promenad med vovvarna så mår jag bajs. När ska förkylningen släppa? Har legat i sängen hela kvällen och nu ska jag kolla på big brother innan jag somnar. Imorgon är det heldag i skolan som gäller och sen ska jag iväg med min Patricia på hemliga men väldigt viktiga äventyr.

26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med


latmask

Jag har legat i sängen i princip hela dagen. Very nice om ni frågar mig. Nu ska jag däremot röra på fläsket, ett träningspass får det bli.

-

 


25e bilden: En person som alltid gör dig glad


höjden av lathet

Jag ska nu ta bilen mot Angelina (fyra minuters promenad dit) för att hämta upp henne + tre andra söta tjejer för att sen ta bilen till Perez (två minuters promenad från mig och två minuters promenad från angie).

Japp, jag har tagit EN egobild! Det är typ rekord. Men som sagt, jag var inge bra på det.. Glömde bort att jag höll på med egobilder tills jag såg att webcam-programmet var uppe. Fail. Men som sagt, en bild blev det.

24e bilden: En bild som gör dig glad


underbar morgon

Igår hade jag och älsklingen myskväll. Vi kollade på film och när det blev natt åkte vi och hämtade en sak hos hans kompis. Somnade direkt när vi kom hem och nu vaknade vi för ett tag sedan. Har haft kuddkrig och skojbråkat hela morgonen så jag är på bra humör idag. Nu ska vi åka och tvätta bilen och bränna lite pengar. Peace out!

23e bilden: En bild från i somras


lilla madeleine

Pia fick en liten dotter i onsdags så jag har varit hos Patricia ända tills igårkväll. Då åt jag och älsklingen middag och sen somnade jag nästan direkt. Det är jobbigt att leka trebarnsmamma! Idag har jag varit i skolan och sen träffade jag Erica ett tag och nu ska jag äta middag och sen sova igen. Är förkyld och vill verkligen bli frisk nu!


krystakrystakrysta

Sitter hemma hos Patricias mamma och pappa, vi ska snart sova. Pia är på BB och ska föda bebis så vi är barnvakt och är jättelarviga för att vi saknar våra pojkvänner. Imorgon är det skola som gäller! Nu blir det ett godnattsamtal med älsklingen och sen ska vi väl sussa. 

babyboom

Jag valde att stanna hemma från skolan idag och bara ta det lugnt. Ligger fortfarande i sängen men ska snart resa på mig, städa lite och sen åka hem till papi. Kollade på one tree hill nyss och det kommer bli babyboooooom! Glad tjej idag trots att jag är lagom förkyld.

22e bilden: En bild på en tid du saknar


20e bilden: En bild på dina närmaste

Missade visst den här..

Tänkte lägga upp massa bilder här på mina fina vänner men det blev för jobbigt.. Min pojkvän är den som vet absolut mest om mig, angie har varit min närmsta vän i tio år, min syster är min ängel. Jag har fler som står mig närmast men vill inte råka missa någon eller göra någon upprörd så det får räcka sådär!

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig


RSS 2.0