.

.orkar inte.

-

"Kärleken till en annan människa låter henne framtäda i ett speciellt ljus, nämligen som unik och omistlig för oss. När vi älskar en människa kan vi inte - vill vi inte - tänka oss livet utan denna person. Själva meningen med tillvaron knyts till en annan person, och därmet till upprätthållandet av bandet med personen."

-

Den här helgen har verkligen fått mig att se måååånga personers rätta jag. Mår illa bara jag tänker på vissa "vänner".

-

Min fina vän Angelina har blivit min sambo under tiden älsklingen är bortrest. Vår första dag blev liiiite för sen. Den innefattade; en tripp till haninge, vi har även agerat moraliskt stöd när Mattias sa upp sig, firade uppsägningen med kebab OCH pasta, massa solsidan-tittande, en sväng till ica, monopoooool och sist men inte minst kollade vi på the blind side!
Måste jag säga att det var svårt att ta sig upp imorse?

Nu har hon åkt till jobbet, jag ska skriva lite på min tenta och snart ska även jag till jobbet. Ikväll då? Jooooo massa mys hos mig med massa fina människor!

Ps. Jag glömde att vi hade konferenssamtal på mobilen också. Jag, Mattias, Angelina och Joakim pratade samtidigt. Det var stöööööört roligt.

-

Jag ska härda ut och ta det som en man, och om det inte går bra, då skyller jag på att jag är kvinna!

-

1 år och 9 månader avklarade. 1 år och 8 månader kvar.

världens finaste låt


semestaaaah

En sak som är väldigt typiskt mig är att inte gå till läkaren i tid. Idag tog jag mig äntligen dit för att inse att jag har två infektioner i kroppen. Förstår inte hur jag lyckas men nu har jag fått kuckelimuckmedicin och blir antagligen frisk snart.

Imorgon blir det rehab-roadtrip med älsklingen och hans familj. Ska vila upp mig ordentligt. Och ta min medicin. Och shoppa (medicin för själen). Och gosa med valpar. Och gosa med älskling. Ja, ha det jävligt bra helt enkelt!


-


Friends are like tits. Some are big, some are small. Some are real, some are fake!

-


-


underbar helg

Dansträning. Idol. Dop för finaste Elvira. Dop-efterfest. Födelsedagsfirande för älskade Madeleine. Dop-efter-efterfest på Olearys. Träffa massa massa fina vänner. Jag och älsklingen vart utelåsta. En full älskling. En oförglömlig sväng förbi donken. Ikea med biggen. Thaimat med biggen. Mys med älsklingen. Lite städa. Lite plugga. Mycket kärlek!

RSS 2.0