dreams

Vet ni hur lycklig jag blir av att se andra människor lyckas? Imorse började jag tänka på en klasskompis från högstadiet som ville bli pilot. Jag var ju självklart tvungen att leta upp honom på facebook och där står det "har studerat vid svensk pilotutbildning AB" och det finns massa bilder när han flyger. Det gjorde min dag lite tror jag!
Nu ska jag springa ner i tvättstugan och sen ska jag åka iväg och handla lite prylar. En sida skriven på hemtentan än så länge!


mysig morgon

Jag har varit vaken sedan strax innan sju. Kunde inte somna om när älsklingen gick. Har lyckats skriva exakt fem rader på min tenta, skickat iväg två viktiga mail och kollat på Once fallen. Nu; frukost!

better things to do

Jag har varit pissdålig på att uppdatera, har så mycket roliga saker att göra om dagarna så jag missar att blogga. Jag har massor i skolan, det går svinbra på jobbet, det är sol och jag har världens bästa vänner och världens finaste pojkvän. Igår fyllde min älskade Patricia år och vi hade en grym utekväll! Jag är alltså allmänt lycklig och vill göra andra saker än att sitta vid datorn..

Nu ska jag åka till mammas pojkvän för att fira hans son som fyller 18. Solglasögonen får bli min bästa vän efter utekvällen igår. Jag vill ju inte att människor ska bli rädda när dom ser mina ringar under ögonen..

veckans bästa händelser

Måndag - Jag var med lillchippen på sjukhuset som moraliskt stöd när hon skulle ta bort en leverfläck. Detta slutade med att jag sprang in på toaletten och var extreeeemt nära på att svimma där inne. Vem tar med MIG, en liten tönt som har galen sprutfobi på något sånt?

Tisdag - Tentaresultatet kom och jag hade bara 2,5 fel på heeeela tentan! Därmed fick jag mitt första B. Är sjukt stolt över mig själv.

Och jag längtar tills på lördag. Fira min födelsedag med släkt och vänner. Kommer bli underbart!


no comments

Jag borde börja ta 100 kronor i timmen när folk pratar om mig.. Då har jag tjänat ihop minst 400 den här veckan!


heron city

Vilken kväll! Jag och mina älskade gamla donkenvänner drog till heron city. Kvällen började med lite middag och sen bowling. En ölsvepning a la Linda på oleary's och segerdans när vi var lagom duktiga. Efter bowlingen fick vi för oss att spela roliga spel. Vi utmanade varandra på dans, stampa-på-olika-saker spel och sist men inte minst blev det skjutspel. Hade galet roligt! Bjuder på lite bilder från kvällen..

Bowling!


Jag och Linda spelar fotboll!

RSS 2.0